Skip to main content
search
0

Duurzaam kerstgeschenk voor uw personeel

Duurzaamheid is een belangrijk thema geworden in ons dagelijks leven, en dat geldt ook voor de feestdagen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een duurzaam kerstgeschenk te geven aan hun werknemers.

Door te kiezen voor lokale streekproducten wordt bijgedragen aan de vermindering van de uitstoot van CO2. Lokale producten hoeven niet ver vervoerd te worden waardoor minder transport nodig is en de uitstoot van CO2 afneemt. Daarnaast steunt u met een duurzaam kerstgeschenk de lokale economie en de boeren en producenten uit de regio’s.

Naast het gebruik van lokale streekproducten werken wij samen met verschillende partijen die duurzame verpakkingen leveren. Denk hierbij aan papieren of kartonnen verpakkingen in plaats van plastic of aan herbruikbare verpakkingen. Kortom: Wij bieden een mooie en duurzame manier om werknemers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Benieuwd naar onze kerstgeschenken?

Nieuwsgierig geworden naar een duurzaam kerstgeschenk met daarin de lekkerste streekproducten uit Nederland? Onze duurzame kerstgeschenken zijn verdeelt in verschillende thema’s en prijsklassen. Het is zelfs mogelijk om streekproducten toe te voegen aan uw gekozen duurzaam kerstgeschenk. Of stel uw gehele kerstgeschenk zelf samen via onze webshop.

Duurzame kerstgeschenken verdeeld in originele thema’s

Pak Het Uit biedt met haar uitgebreide assortiment mogelijkheden om duurzame kerstgeschenken samen te stellen met diverse thema’s. Hierbij kan worden gedacht aan:

> Ontbijtpakketten
> Borrelpakketten
> Goed Gevulde Pakketten
> Boodschappenpakketten
> Budget Pakketten

Meest duurzame kerstgeschenk thema’s

Los van deze thema’s met een focus op duurzaamheid kan ook een specifiek thema centraal staan. Denk hierbij aan een ontbijtpakket, een borrelpakket, een familiepakket of pakketten die specifiek zijn gericht op mannen of vrouwen.

ALLE KERSTGESCHENK THEMA'S BEKIJKEN

Duurzaam kerstgeschenk als relatiegeschenk

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk bij een duurzaam kerstgeschenk, maar ook bij relatiegeschenken. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om duurzame relatiegeschenken te geven aan hun zakenpartners en klanten. Een mooie optie is om lokale streekproducten te gebruiken bij het samenstellen van deze relatiegeschenken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een betekenisvolle en origineel geschenk

Wij zijn ook uw ideale partner als het gaat om betekenisvolle relatiegeschenken. Lokale streekproducten zorgen niet alleen voor duurzame voordelen, maar dragen ook bij aan de authenticiteit en exclusiviteit van het relatiegeschenk.

Samen investeren in waarderen

Duurzame relatiegeschenken met lokale streekproducten zijn een mooie en unieke manier om waardering te tonen aan zakenpartners en klanten. Door te kiezen voor lokale streekproducten dragen organisaties bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wordt de lokale economie gesteund en laat u zien dat je waarde hecht aan duurzaamheid. Samen investeren in waarderen!

WAAROM WIJ ZO UNIEK ZIJN
Close Menu