Skip to main content

Duurzame kerstpakketten

Maak kennis met de duurzame kerstpakketten van Pak Het Uit! Onze kerstgeschenken zitten boordevol Nederlandse (streek)producten, worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én verzenden we in een recyclebare verpakking met FSC-keurmerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan nu onze duurzame kerstpakketten voor 2024. Ook zelf samen te stellen!

BEKIJK PAKKETTEN

Lokaal & sociaal verantwoorde duurzame kerstpakketten

Bij Pak Het Uit houden we het graag lokaal. Daardoor is er namelijk minder transport nodig en dragen we bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Bovendien steun je met onze duurzame kerstpakketten ook hardwerkende boeren en authentieke ondernemers uit Nederland.

Daarbij maken we gebruik van sociale werkvoorzieningen waar mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking de dozen met de grootste zorg en liefde voor je inpakken. Op die manier zorgen we voor milieuvriendelijke en sociaal-economisch verantwoorde duurzame kerstpakketten waar iederéén blij van wordt.

Wessel blokland
Meer weten over ons verhaal?

Wessel vertelt je graag meer!

Wat is een duurzaam kerstpakket?

Duurzame kerstpakketten zijn kerstpakketten die gemaakt zijn met een focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we bijvoorbeeld gebruik maken van biologisch voedsel, milieuvriendelijke producten en streekproducten die minder ver vervoerd hoeven te worden.

Maar onze verantwoorde duurzame kerstpakketten maken ook een sociale impact. We verkorten bijvoorbeeld de keten en gebruiken originele verpakkingen om lokale ondernemers zo veel mogelijk te steunen. Daarbij zetten we arbeidsbeperkte mensen in om de duurzame kerstpakketten in te pakken. Zo maken we Nederland een stukje beter en inclusiever.

Sdg

Duurzame kerstpakketten in originele thema’s

We hebben zorgvuldig duurzame kerstpakketten met uiteenlopende thema’s voor je uitgezocht. Handig voor als je geen tijd of zin hebt om na te denken.

Maar we denken net zo graag met je mee om iets unieks samen te stellen. We weten namelijk als geen ander wat de mogelijkheden zijn en waar je collega’s warm van worden. Of laat je medewerkers zelf kiezen met het eigen keuze kerstpakket!

THEMA'S BEKIJKEN
Svg+xml;charset=utf
Lokaal

Wij focussen ons op Nederlandse (streek)producten. Dit geschenk is een directe investering in de lokale, Nederlandse economie!

Svg+xml;charset=utf
CO2 Neutraal

Wij laten, wanneer het kan, de duurzame kerstpakketten emissievrij bezorgen. Hierdoor bezorgen we bewust en verminderen we de impact op het milieu!

Svg+xml;charset=utf
Maatschappelijk

Wij bieden een eindejaarsgeschenk met een blijvende herinnering en een sociaal en maatschappelijk verhaal! Samen investeren in waarderen!

Svg+xml;charset=utf
Duurzaam

Wij maken gebruik van herbruikbaar inpakmateriaal, doneren restanten aan Voedselbanken en hebben een sterk bewustzijn op het gebied van duurzaamheid!

Svg+xml;charset=utf
Sociaal

Wij laten de duurzame kerstpakketten inpakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of goede doelen. Dit geeft het geschenk nóg meer betekenis!

Ook een duurzaam kerstpakket kopen?

Wil je ook investeren in waarderen en duurzame kerstpakketten bestellen? Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over al onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend even contact met ons op en we helpen je graag verder.

CONTACT OPNEMEN

Zelf een idee?

Heb je zelf een idee voor een kerstgeschenk? Dan kun je natuurlijk ook gewoon je eigen duurzame kerstpakketten samenstellen. Met een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke producten maak je altijd een origineel kerstpakket dat perfect past bij je organisatie en bij je personeel. Check daarom snel ons assortiment!

ZELF SAMENSTELLEN