Skip to main content
search
0

Eigen Keuze Kerstpakket voor uw medewerkers

Het komt maar zelden voor dat een kerstpakket tot volledige tevredenheid zorgt voor iedereen. Los van dat dankbaarheid in onze ogen een gezonde instelling is, bieden we met onze Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving de mogelijkheid om medewerkers zelf een keuze te maken tussen verschillende opties.

Maak de medewerkers verantwoordelijk voor hun eigen keuze en reken af met de jaarlijks terugkerende kritiek of klachten. Ontdek de mogelijkheden of maak een combinatie tussen kerstpakketten, losse items, donaties of cadeaubonnen!

Pak Het Uit biedt de mogelijkheid om naast haar eigen pakketten ook een (andere) samenstelling aan te bieden via onze Eigen Keuze Kerstpakket. Hierbij kan worden gedacht aan (duurzame) cadeaubonnen, een volledige donatie of op maat gemaakte kerstpakketten.

MOGELIJKE KEUZES BEKIJKEN

Hoe werkt een Eigen Keuze Kerstpakket concept?

Pak Het Uit biedt ruim voor de daadwerkelijke uitgifte een online omgeving die als demo wordt uitgegeven bij opdrachtgevers. Over het algemeen bestaat de demoversie uit een unieke website die uitsluitend bereikbaar is via een unieke code.

Pak Het Uit kan zelf, of in onderling overleg met de klant, standaardpakketten of op maat gemaakte pakketten toevoegen in de Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving. Daarnaast horen andere opties zoals een (duurzame) cadeaubon, een volledige donatie of andere vormen van geschenken tot de mogelijkheden.

Na definitieve samenstelling van de online omgeving zal Pak Het Uit overgaan tot het inrichten van de definitieve online omgeving.

WAAROM ONZE PAKKETTEN UNIEK ZIJN

Vrijblijvend offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Waarom laten kiezen via het Eigen Keuze Kerstpakket portaal?

Met de Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving van Pak Het Uit zorgt u voor een ideale omgeving waarin waardering en keuzevrijheid samenkomt. Uit eigen ervaringen biedt een keuze in kerstpakketten maatwerk voor vrijwel elk individu. De ene medewerker kiest een pakket voor zijn gezin, de ander voor zichzelf of een specifiek thema wat past bij zijn of haar hobby’s of voorkeuren.

Daarnaast zorgt u met een Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving voor de mogelijkheid om medewerker zelf verantwoordelijk te maken voor de keuze van een kerstpakket. Hiermee biedt u niet alleen mogelijkheden, het levert als organisatie (waarschijnlijk) minder klachten op. Een online omgeving is een garantie voor (veel) tevreden medewerkers!

Tot slot kan een online omgeving mooi gepaard gaan met een berichtje vooraf, eventueel in combinatie met een kleine attentie bij de uitnodiging om een kerstpakket te kiezen. Laat de voorpret beginnen!

Uw Eigen Keuze Kerstpakket Geheel in uw eigen huisstijl

Pak Het Uit biedt klanten de mogelijkheid om de eigen huisstijl terug te laten komen in de Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving. Zo biedt u de medewerkers een extra vertrouwd gevoel!

U kunt hierbij denken aan het gebruik van de kleuren die terugkomen in het logo, of andere (visuele) aspecten die een belangrijk onderdeel zijn van het imago, het uiterlijk en de exposure van uw organisatie.

De ervaring leert dat een logo met een slogan altijd welkom is op de welkomstpagina. Tegelijkertijd zijn er 1001 mogelijkheden om een online omgeving in te richten met de mooiste kerstpakketten gevuld met streekproducten uit Nederland.

Heeft u vragen op het gebied van een online omgeving met uw eigen huisstijl? Sven helpt u graag verder met het maken van keuzes, design of het proces van bestellen.

Kerstpakket schenken aan de voedselbank als extra optie

Pak Het Uit wil samen investeren in waarderen en heeft maatschappelijke impact als belangrijke kernwaarde. In het verlengde hiervan is het de afgelopen jaren regelmatig voorgekomen dat Pak Het Uit namens haar klanten overgebleven (of extra bestelde) kerstpakketten doneren aan de voedselbank. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van voedselverspilling en zorgen we gezamenlijk ervoor dat het alsnog een betekenisvolle bestemming krijgt.

Een pakket in de Eigen Keuze Kerstpakket online omgeving beschikbaar stellen als donatie voor de Voedselbank? Ook dat is natuurlijk een optie bij Pak Het Uit. Ervaring leert dat een tastbare donatie in de vorm van een pakket een goed alternatief is voor een (volledige) financiële donatie naar een goed doel. Namens de Voedselbank alvast hartelijk dank voor de overweging!

MEER INFORMATIE OVER DONEREN
Close Menu