In navolging tot overleg met (vele) leveranciers is het helaas niet meer mogelijk om dit jaar kerstpakketten te bestellen. Willen jullie een basis leggen voor volgend jaar? Neem gerust contact op!

Kerstpakket Bestellen

Duurzaam Kerstpakket bestellen? Lokaal, Ambachtelijk en Authentiek!

Maak kennis met ons huidige assortiment kerstpakketten vol met de lekkerste streekproducten! Met deze standaardpakketten zoomt Pak Het Uit specifiek in op de drukke ondernemer die wel een betekenisvol duurzaam kerstpakket wilt geven, maar niet al te veel tijd wilt spenderen om een keuze te maken.

Onze kerstattentie bestaat uit streekproducten die ambachtelijk zijn gemaakt in Nederland. Daarnaast hebben Pak Het Uit en haar leveranciers duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn we actief bezig om CO2-uitstoot te verminderen, producten duurzaam te verpakken en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Pak Het Uit staat voor duurzaam, sociaal en authentiek.

Bekijk het assortiment en vraag een offerte aan via het systeem. Binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie van een van onze medewerkers. Heeft u zelf (non-food) producten die u wilt toevoegen aan het pakket? Vraag naar de mogelijkheden!

Het gewenste aantal kerstpakketten kunt u aangeven tijdens het aanvragen van uw vrijblijvende offerte.

Wat is de meerwaarde van een duurzaam kerstpakket met streekproducten?

Een duurzaam kerstpakket vol met streekproducten is investeren in een maatschappelijk verantwoord product. Alle producten worden met zorg en door gepassioneerde ondernemers gemaakt, die trots zijn op zijn of haar ambachtelijke producten en kwalitatief hoogwaardig zijn.

Duurzame kerstgeschenken afnemen bij Pak Het Uit betekent dus een verantwoorde investering in de lokale economie van Nederland en een geschenk vol met lekkere producten uit eigen land.

Kerstpakket Bestellen

Bekijk hier onze Kerstpakketten van 2022

Duurzame Kerstpakketten
Mix Aardigheidje

Niet te veel maar zeker niet te weinig! Dit pakket is een mix van zoet en hartig en een betaalbare optie. Ideaal voor werkgevers met een klein(er) budget die wel kiezen voor een betekenisvol en duurzaam kerstpakket.

€ 32,95

Aantal streekproducten: 11

Duurzaam Kerstpakket
Mix Goed Gevuld

Wilt u voor een iets royalere inhoud? Met dit streekpakket zorgt u dat uw medewerkers niets missen op het gebied van streekproducten. Bier, nootjes, chips, sap: Dit geschenk stelt nooit teleur!

€ 39,95

Aantal streekproducten: 16

Kerstpakket 2022
Mix Uitpakker

Wilt u echt een keer uitpakken met een betekenisvol geschenk? Met een ruimer budget krijgt uw personeel maar liefst 21 kwalitatief uitstekende en ambachtelijke streekproducten. Uitpakken maar!

€ 49,95

Aantal streekproducten: 21

Borrelpakket
Borrelpakket

Met dit borrelpakket ontvangt u het allerlekkerste voor bij de (vrijdagmiddag) borrel. Geniet van ambachtelijk gemaakt bier, zoutjes en andere hartige versnaperingen. Proost!

€ 34,95

Aantal lokale producten: 11

Borrelpakket
Borrelpakket Plus

Wilt u net even wat meer voor bij de borrel? Met dit Borrelpakket Plus ontvangt u net even wat meer en iets anders. De borrelplank en bieropener (met uw bedrijfslogo) maken het een ware beleving!

€ 44,95

Aantal lokale producten: 13

Bierpakket Poar Neem'n
Poar Neem'n

Bierliefhebbers opgelet! Dit pakket bevat alle lekkere biertjes die ambachtelijk zijn gebrouwd in Nederland. Met de hartige versnaperingen en een kaartspel een garantie voor een gezellige avond!

€ 34,95

Aantal lokale producten: 10

Zelf liever uw kerstpakketten samenstellen?

Zit uw gewenste standaardpakket er niet tussen? Of vallen de prijzen precies verkeerd met het beschikbare budget en uw wensen? Klik op de button hiernaast om naar de webshop te gaan en stel uw gewenste kerstpakket zelf samen!

Kerstpakket Ontbijtpakket
Ontbijtpakket

De dag goed beginnen? Met dit pakket kunt u de ontbijttafel versieren met de mooiste en lekkerste ontbijtproducten uit Nederland. Even een moment met het gezin aan tafel. Eet smakelijk!

€ 34,95

Aantal streekproducten: 12

Kerstpakket Ontbijtpakket
Ontbijtpakket Plus

Wilt u de dag nog iets beter aanvangen? Met dit Ontbijtpakket Plus zorgt u voor net wat meer variëteit in het assortiment. Beleef een uitgebreider ontbijt en maak er een klein feestje van. Eet se!

€ 44,95

Aantal streekproducten: 15

Kerstpakket High Tea
High Tea

Tijd maken voor een momentje voor jezelf of met een dierbare? Met dit High Tea pakket zorg je voor de perfecte combinatie van thee, versnaperingen en alles wat een echte high tea nodig heeft. Enjoy!

€ 39,95

Aantal streekproducten: 12

Kerstpakket Fien & Teun
Fien & Teun

Breng de Nederlandse polder in huis! Met dit Fien & Teun x Pak Het Uit pakket kiest u voor proeven en beleven van alles wat Nederland te bieden heeft. Leuk voor jong & oud en ideaal om te schenken.

€ 39,95

Aantal lokale producten: 12

Kerstpakket Chocola
Willy Wonka

Oempa Loempa! Dit is de must-have voor alle chocoladeliefhebbers! Met dit streekpakket ontvangt uw medewerker de allerlekkerste, ambachtelijk gemaakte chocoladeproducten. Om je vingers bij af te likken!

€ 39,95

Aantal lokale producten: 9

Kerstpakket Aardigheidje
Aardigheidje

Een attentie voor een jubileum of dit jaar een beperkt budget? Met dit bescheiden pakket kies je voor diversiteit en een leuke samenstelling om het personeel te bedanken voor zijn of haar inzet.

€ 24,95

Aantal lokale producten: 8

Wilt u liever geheel ontzorgd worden?

Heeft u geen tijd om te kiezen of wilt u simpelweg een offerte om met andere opties te vergelijken? Laat ons uw werk doen, geef uw budget en wensen aan en Pak Het Uit komt met een of meerdere opties!

Theedoosje Chocolade
Theedoosje
Xmass

Vraag naar de mogelijkheden

Kerststol Bestellen
Overheerlijke
Kerststollen

Vraag naar de mogelijkheden

Verkrijgbaar in verschillende maten

Chocoladekrans met Logo
Chocoladekransen
Met uw bedrijfslogo

Vraag naar de mogelijkheden

Lokaal Kerstpakket Bestellen

Waarom ons kerstpakket-concept meer is dan alleen een product?

Pak Het Uit is niet alleen een product. Het is een concept en een gevoel of emotie wat wordt opgeroepen. Pak Het Uit staat voor samen investeren en heeft een sterk sociaal en duurzame waardepropositie.

Met de combinatie van de mogelijkheid om te doneren, en dat de pakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het streekpakket van Pak Het Uit de nieuwe standaard van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de kerstpakketten en relatiegeschenken.

Pak Het Uit vult het assortiment van streekproducten blijvend aan met nieuwe leveranciers van zowel food als non-food producten, waardoor ieder jaar nieuwe combinaties mogelijk zijn voor uw duurzame pakketten!