Er wordt druk gewerkt aan de kerstpakketten van 2022

Alvast informatie opvragen kan altijd!

Kerstpakket met Streekproducten

Kerstpakket met ambachtelijke streekproducten. Lokaal, eerlijk en authentiek!

Naast de optie om zelf kerstpakketten samen te stellen bieden wij ook een aantal standaard kerstpakketten met lokale producten aan. Hiermee wilt Pak Het Uit de zorgen en/ of keuzestress van de klant ontnemen. Er zijn verschillende soorten kerstpakketten met lokale producten, natuurlijk allemaal rijk gevuld met streekproducten uit Nederland.

Op basis het aantal kerstpakketten die u selecteert, kunt u een offerte digitaal opvragen. Binnen twee werkdagen zult u op transparante wijze een offerte op maat krijgen op basis van de geselecteerde streekpakketten.

Het gewenste aantal streekpakketten wat u wilt bestellen kunt u doorgeven op onze offertepagina.

Wat is de meerwaarde van een kerstpakket met ambachtelijke streekproducten?

Een kerstpakket vol met streekproducten is investeren in een maatschappelijk verantwoord product. Alle producten worden met zorg en door gepassioneerde ondernemers gemaakt, die trots zijn op zijn of haar ambachtelijke producten en kwalitatief hoogwaardig zijn.

Een kerstpakket afnemen bij Pak Het Uit betekent dus een verantwoorde investering in de lokale economie van Nederland en een pakket vol met lekkere producten uit eigen land.

Streekpakket
Streekpakket

Waarom ons concept meer is dan alleen een product!

Pak Het Uit is niet alleen een product. Het is een concept en een gevoel of emotie wat wordt opgeroepen. Pak Het Uit staat voor samen investeren en heeft een sterk sociaal en duurzame waardepropositie.

Met de combinatie van de mogelijkheid om te doneren, en dat de pakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het kerstpakket van Pak Het Uit de nieuwe standaard van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de kerstpakketten en relatiegeschenken.

Pak Het Uit vult het assortiment van streekproducten blijvend aan met nieuwe leveranciers van zowel food als non-food producten, waardoor ieder jaar nieuwe combinaties mogelijk zijn voor uw kerstpakketten!