Skip to main content

Uniek kerstpakket op maat

Te laat met het regelen van een kerstgeschenk? Heb je er geen tijd voor omdat andere projecten of werkzaamheden prioriteit hebben? Of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Geen zorgen. Bij Pak Het Uit kun je een uniek kerstpakket op maat laten maken. Compleet met producten die passen bij je personeel en altijd binnen je budget. Dat is nog eens makkelijk.

Laat uw gegevens, aantal gewenste pakketten, specifieke wensen en budget achter en Pak Het Uit maakt een of meerdere aanbiedingen.

Bespaar tijd en moeite

Heeft u specifieke wensen die u mee wilt nemen in de aanbieding? Laat de gegevens achter of zorg voor de juiste informatie zodat we u direct de juiste kerstpakket op maat kunnen aanbieden.

Binnen twee werkdagen zal een accountmanager van Pak Het Uit een vrijblijvende offerte (of meerdere) op maat indienen. Hierbij ontvangt u ook een overzicht van de producten in een mooie presentatie. Ideaal om snel inzicht te krijgen in de kosten en de producten of te vergelijken met andere opties.

Hoe het werkt?

Simpel. Vul in het formulier je gegevens, het aantal gewenste pakketten en je budget in. Eventueel aangevuld met je eigen wensen en ideeën (mag ook in steekwoorden). Binnen twee werkdagen ontvang je een vrijblijvende offerte met één of meerdere aanbiedingen. Inclusief overzicht van de producten in een mooie presentatie. Daarmee weet je in één oogopslag waar je aan toe bent.

Leun dus lekker achterover en laat je verrassen door een uniek kerstpakket op maat voor jouw bedrijf of organisatie!

  • Lokale producten van authentieke ondernemers
  • Gevuld door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Bezorgd in 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal
Wessel blokland
Hulp nodig met je keuze?

Wessel helpt je graag verder!

Offerteaanvraag

Kerstpakket op maat. Geheel vrijblijvend.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw Wensen?