Skip to main content

Contact

Postadres
Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht

Telefoonnummer
0183 20 1139

Mailadres
info@pakhetuit.nl

Facturatie
factuur@pakhetuit.nl

Algemeen

Sample opsturen?
Stuur eerst een mail naar inkoop@pakhetuit.nl

Leverancier worden?
inkoop@pakhetuit.nl

KVK: 74857843
BTW: NL860052278B01
Bank: NL35 KNAB 02590 45632

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Meest gestelde vragen

Kan ik eigen producten toevoegen in een kerstpakket?

Pak Het Uit heeft een heldere propositie en helpt opdrachtgevers graag door de mogelijkheid te bieden om eigen producten toe te voegen aan de pakketten. Dit kunnen food- en non-foodproducten zijn of persoonlijke brieven. Het enige wat belangrijk is om af te stemmen dat deze producten tijdig én op de juiste inpaklocatie worden bezorgd.

Kan ik losse producten kopen om mijn eigen kerstpakket compleet te maken?

Geen enkel probleem! Het komt meer dan regelmatig voor dat organisaties zelf een pakket samenstellen maar wel specifieke streekproducten selecteren.

Kan ik via Pak Het Uit kerstpakketten verzenden naar thuisadressen?

Pak Het Uit werkt met verschillende logistieke organisaties én inpaklocaties die, al dan niet in gezamenlijkheid, het mogelijk maken om kerstpakketten of attenties naar thuisadressen toe te sturen. Pak Het Uit volgt hierbij de wet- en regelgeving conform de AVG.

Rekent Pak Het Uit een standaardprijs met betrekking tot verzenden?

Nee. Dit komt omdat Pak Het Uit met verschillende logistieke partners werkt met ieder haar eigen prijs. Daarnaast zit er prijstechnisch een verschil tussen brievenbuspakketten en kerstpakketten en is het gewicht een belangrijke factor in de prijsstelling.

Wat zijn de betalingscondities bij Pak Het Uit?

Na overeenkomst van opdracht stuurt Pak Het Uit een factuur a 50% van het totaal naar de opdrachtgever. Dit bedrag gaat (nagenoeg) direct naar de leveranciers van streekproducten om ook hen de mogelijkheid te bieden om de bestellingen (gedeeltelijk) voor te financiëren. De overige 50% wordt gefactureerd na levering.

Welke betaaltermijn hanteert Pak Het Uit?

Pak Het Uit heeft een betaaltermijn van 14 dagen.