Skip to main content

Een verhaal met een maatschappelijke impact

1001 keuzes in kerstpakketten, maar wat maakt een kerstpakket uniek? Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en sociale betrokkenheid is een belangrijke trend die zichtbaar is en blijft binnen de wereld van kerstpakketten en relatiegeschenken.

Pak Het Uit is een commerciële organisatie, maar heeft een sterke sociale en maatschappelijk verantwoorde waardepropositie. Hiermee bieden we niet alleen een kerstpakket vol smakelijke streekproducten, maar vooral een verhaal met maatschappelijke impact.

In combinatie met de mogelijkheid om een donatie te reserveren en het laten inpakken van de kerstpakketten door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgt Pak Het Uit voor een betekenisvol kerstpakket.

DUURZAME KERSTPAKKETTEN BEKIJKEN

Mogelijkheid om te doneren

Een donatie of het steunen van een goed doel gaat regelmatig samen met het bestellen van kerstpakketten, relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken. Pak Het Uit biedt diverse mogelijkheden om deze bijdrage(n) toe te voegen.

Donaties kunnen over het algemeen financieel en in natura plaatsvinden. Naast een fysiek kerstpakket kunnen klanten bij Pak Het Uit kiezen om (een gedeelte) te doneren aan een nader te bepalen goed doel. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat organisaties (extra bestelde) pakketten doneren aan voedselbanken.

In een online keuzeportaal is er de mogelijkheid om zowel een keuze te maken om een pakket te doneren of een geldbedrag te doneren. Vraag hierbij naar de mogelijkheden. Heeft u andere ideeën over doneren? Laat het ons weten!

WIJ DONEREN AAN DE VOEDSELBANK

Verbeteren op het gebied van duurzaamheid

Inpakmaterialen en verpakkingsmaterialen zijn belangrijke aspecten om een kerstpakket of relatiegeschenk te verduurzamen. Pak Het Uit is zeer kritisch op het gebruik van materiaal en werkt uitsluitend samen met organisaties die duurzaamheid hebben verankerd in haar bedrijfsvoering.

Zo werkt Pak Het Uit op dit moment samen met organisaties die ons voorzien van gerecycled karton (dozen) en duurzaam en recyclebare houtwol (opvulmateriaal). Pak Het Uit ziet daarnaast een toename van het bewustzijn van leveranciers van streekproducten. Steeds meer ondernemers kiezen voor een biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke verpakking of zero-waste georiënteerde inpakmaterialen.

Samen met onze partners blijft Pak Het Uit innoveren en verbeteren op het gebied van duurzaamheid. Samen investeren in waarderen, ook voor onze planeet en natuur en milieu!

WAT MAAKT ONS UNIEK