Skip to main content
search
0

Het verhaal van Pak Het Uit

Pak Het Uit wilt samen investeren in waarderen en biedt kerstpakketten en relatiegeschenken aan met streekproducten uit Nederland. Wij zijn na flink wat uren in de voorbereiding in 2019 gestart. Ons team bestaat uit drie jonge ondernemers en vormen we een complementair team dat elkaar aanvult. Dit helpt niet alleen om verantwoordelijkheden te delen, maar met zijn drieën zijn we ook echt in staat om ontwikkelingen en innovaties écht te realiseren.

Pak Het Uit is een commerciële organisatie, maar heeft de nadruk op sociaal en duurzaam binnen haar waardepropositie. Naast dat we leveranciers van streekproducten een podium willen geven, bieden we afnemers aan om per pakket een donatie te reserveren voor een goed doel. Ook worden de inpakwerkzaamheden uitbesteed aan organisaties die mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wat zijn onze toekomstplannen?

Pak Het Uit heeft de afgelopen periode een behoorlijke groeispurt gemaakt. Na in het eerste jaar vooral lokaal te hebben verkocht, werd Pak Het Uit al snel gevonden door landelijke organisaties, ziekenhuizen, zorginstellingen, (grote) profitorganisaties en overheidsinstellingen.

Omdat onze ontwikkeling veel harder ging dan we zelf hadden gedacht zijn de inpakwerkzaamheden al snel uitbesteed aan organisaties die mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zien dit niet alleen als een waardevolle toevoeging aan ons sociale en duurzame waardepropositie, het maakt onze organisatie ook schaalbaar naar andere regio’s.

Naast deze organisatorische ontwikkeling is besloten om de propositie te vergroten van regionaal naar landelijk. Hiermee hebben we de eerste stappen gezet om landelijke bekendheid te genereren en onze (houdbare) pakketten landelijk te verkopen met daarin ook streekproducten uit de ‘eigen’ regio.

WAAROM ONZE PAKKETTEN UNIEK ZIJN

Goed om te weten over Pak Het Uit: Goed bereikbaar, goede nazorg, ze denken mee en blijven vernieuwen!

Koen WemmenhovePresent
Close Menu