Streekpakketten

Leveranciers van streekproducten. Uit alle hoeken van het land!

Pak Het Uit kan niet zonder het vertrouwen van leveranciers van streekproducten. Het is onze missie om gepassioneerde, authentieke ondernemers uit Nederland en haar producten een positie te geven in ons netwerk. Na begonnen te zijn in onze eigen regio, is Pak Het Uit doorgegroeid tot hét platform voor streekproducten uit geheel Nederland.

Naast ambachtelijk gemaakte en bereide foodproducten bestaat het assortiment ook uit non-food producten, waarbij verschillende producten gemaakt worden door leveranciers en organisaties die mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zorgt het niet alleen voor diversiteit in producten en assortiment, maar geeft het onze sociale en duurzame propositie extra glans.

Pak Het Uit is altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van haar assortiment en het aangaan van nieuwe samenwerkingen met leveranciers van streekproducten. Ben jij diegene of ken jij diegene? Schroom niet om ons in contact te brengen!

Heerlijke producten die ambachtelijk zijn bereid

Door echte vakmensen uit de streek

Een aantal van onze trotse ambachtelijke streekleveranciers

Arthur Tuytel

Arthur Tuytel

Chocolatier

Arthur is door het winnen van de Dutch Pastry Award in 2001 lid geworden van het Nederlands Patisserie Team. Daarnaast won hij meerdere prijzen zoals de Grand Prix Mandarine Napoléon Nationale in 2001 en is hij in 2003 benoemd tot ‘Ambassadeur of Belgian Chocolate’ in Nederland. In 2005 wist Arthur de zilveren medaille op de prestigieuze wedstrijd ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ te bemachtigen.

De Blauwe IJsbeer

De Blauwe IJsbeer

Bierbrouwerij

Brouwerij de Blauwe IJsbeer  brouwt zijn heerlijke bieren sinds 2012. Na de start vanuit Nieuwpoort (Z-H) wordt er hard gewerkt om de droom van het brouwen in eigen ketels te realiseren. Wij zijn een speciaalbierbrouwerij met als eerste bier de Weijsbeer. Inmiddels hebben we ons assortiment flink uitgebreid.

Wat Bakt Marjolein

Wat Bakt Marjolein

Banketbakker

Na mijn deelname aan Heel Holland Bakt 2017 is mijn passie voor bakken alleen maar groter geworden. Begin januari 2018 heb ik dan ook besloten om fulltime te gaan bakken om zo mijn passie met anderen te kunnen delen. In de maanden die volgden bleek al snel dat door de grote vraag de capaciteit van mijn keuken niet voldoende meer was. Daarom heb ik in november 2018 een grote stap genomen en besloten om mijn onderneming te verhuizen naar een eigen locatie: De Bakplaats.

Aan Tafel bij Jonne

Aan tafel bij Jonne

Banketbakkerij

Aan tafel bij Jonne is ontstaan uit Jonne’s liefde voor koken en bakken.  Het bewust bezig zijn met voeding zorgde er voor dat er steeds meer geëxperimenteerd werd in de keuken. De pakjes en zakjes verdwenen en maakten plaats voor verse kruiden en duurzame ingrediënten, seizoen groenten en streekproducten.

Bijenbaas

Bijenbaas

Honing Imker

Bijenbaas houdt bijen in Nederlandse natuurgebieden. We gebruiken geen schadelijke middelen en we brengen de bijen niet naar fruittelers en andere kwekers die wel met chemische gewasbescherming werken. We reizen überhaupt niet met de bijenvolken. Dat verstoort maar. We laten ze dus zoveel mogelijk met rust zodat de bijen van Bijenbaas hun eigen gang kunnen gaan. Elke pot honing is terug te leiden naar de lokale bijenbaas en naar de plek waar hij zijn bijen houdt. Vanuit de bijenraat gaat de honing direct het potje in.

Kaasboerderij van Rossum

Van Rossum

Kaasboerderij

We maken boerenkaas van het Goudse type, volgens eeuwen oud recept. Maar ook zijn we in voor nieuwe ontwikkelingen en smaken, daarom maken we naast Boeren Goudse kaas en komijnekaas ook een tal van andere kruidenkazen zoals fenegriek kaas, Italiaanse kruiden kaas en brandnetelkaas.

Wijngaard Vyf Heeren

De Vyf Heeren

Wijngaard

Met de kennis van generaties en de wil om een fantastisch product te maken produceren ze eerlijke en natuurlijke vruchtenwijnen. Wijngaard de Vyf Heeren behaalde een 1ste plaats tijdens een internationale wijn- en likeurkeuring, uitgeschreven door de Federatie van Amateur Wijn en Bier Gilden.

Bakkerij van der Grijn

Van der Grijn

Brood- & Banketbakkerij

Bij Speciaalbakkerij Van der Grijn worden geen concessies gedaan aan kwaliteit! Altijd doen wij ons uiterste best een smakelijk en compleet assortiment te verzorgen. Alle brood(jes), gebak en specialiteiten worden dagelijks met zorg bereid om u elke dag weer te kunnen laten proeven.

Duits & Lauret

Duits & Lauret

Bierbrouwerij

Duits & Lauret maakt genietbieren die bedoeld zijn om eens goed voor te gaan zitten en de bijzondere smaaksensaties te ervaren. Tegelijkertijd is ons merk steeds vaker terug te vinden in de betere restaurants, waar het voor geraffineerde bier-spijs-combinaties wordt ingezet.

Stadsbrouwerij Dukes

Dukes

Bierbrouwerij

Na ruim 80 jaar werd het hoog tijd dat Gorinchem weer een eigen Stadsbrouwerij zou krijgen. Het echte ‘bier’ maakt een opmars in Nederland en in een stad als Gorinchem met een rijke bierhistorie mag een stadsbrouwerij niet ontbreken. Met deze gedachte in ons achterhoofd zijn wij, Han Berendsen en Robert Links, ons gaan verdiepen in het brouwen en de historie. Met uiteindelijk resultaat dat er weer bier gebrouwen wordt in Gorinchem.

Fruitbedrijf van der Ham

Van der Ham

Fruitbedrijf

In onze winkel die midden in de boomgaard staat verkopen wij uit onze eigen boomgaard appels, peren, kersen en pruimen en wij verkopen ook diverse groente, aardappels, citrusvruchten en diverse vruchtensappen waarvan sommige soorten geperst zijn van onze eigen fruit.

Steehouder Vianen

Steehouder

Brood- & Banketbakker

De geur van vers brood is de geur van onze passie die al meer dan 50 jaar door onze aderen stroomt. Een aroma dat tevens doet denken aan alle fijne herinneringen uit het verleden, maar ook aan grote beloftes voor de toekomst. Al 50 jaar zijn we gevestigd op de Voorstraat, waar we met veel passie voor u klaar staan. 50 jaar zijn we een trotste familie waar we met veel liefde met dit mooie ambacht werken. Ook de nieuwe generatie heeft er zin in!

Sweets & Styling

Sweets & Styling

Banketbakkerij

Wij, Gijsbert en Eva van de Kraats, hebben in die tijd het roer omgegooid en zijn met Sweets and Styling aan de slag gegaan. Gijsbert is patissier bij Grand Hotel Karel V. Naast dit werk, werkt hij als patissier vanuit zijn huis. Eva is weddingplanner en bruiloft stylist. Het stukje styling komt van haar kant, de producten worden door Gijsbert gemaakt. Zo combineren wij het beste van twee werelden. We laten jouw graag kennismaken met onze producten!

Nutsworld

Noten en Zuidvruchten

Vanuit hier is het idee ontstaan om de Afrikaanse noot aan de man te brengen en de markt op te gaan om het verhaal achter de cashewnoot te gaan vertellen. We leveren deze noten direct vanuit verschillende landen in West-Afrika. Het eerste jaar verkocht Nuts World alleen cashewnoten en macadamia’s en vanuit diverse afnemers kregen we te horen of we ook andere noten konden leveren. De kwaliteit van beide notensoorten was beter dan dat men gewend was en het verhaal erachter maakte het plaatje compleet.

Booij Kaasmakers

Kaasboerderij

Op onze boerderij in Streefkerk maken wij met veel aandacht en plezier rauwmelkse kazen van de verse melk van onze buren. Zelf kaas maken vinden wij het mooiste wat er is; elke dag werken aan een beter en mooier product. Waar de kaas vroeger via de handel verkocht werd, kunnen we nu de kazen zelf verkopen in onze winkels. We kennen onze klanten persoonlijk, wat ons ambacht nóg mooier maakt.

Vijfheeren Bier

Vijfheeren Bier

Bierbrouwerij

Wij zijn Richard, Rolf en Ronnie. Drie vrienden, eind dertigers, geboren en getogen in de streek Vijfheerenlanden. Een uniek gebied tussen Lek en Linge, ontstaan in 1248, vol geschiedenis en natuurschoon. Eeuwen later genieten we nog steeds van deze prachtige streek. Reden voor ons als bierliefhebbers om een uniek bier samen te stellen waar de streek trots op kan zijn!