Skip to main content
search
0

Duurzaam, maatschappelijk verantwoord en betekenisvol

Pak Het Uit wil samen investeren in waarderen en biedt kerstpakketten met (streek)producten uit Nederland. In combinatie met de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel, en dat kerstpakketten ingepakt worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, biedt Pak Het Uit kerstpakketten en geschenken met een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter en daardoor een betekenisvol product met een verhaal.

MEER OVER ONZE KERSTPAKKETTEN

Zijn er meerdere collega’s betrokken bij het maken van de keuze?

Wilt u ons verhaal en aanbod delen met uw collega’s of werkgever? Download dan nu ons Pitch Deck als PDF en deel het met anderen.

Corporate branding, originele presentatie producten

Daar waar (vrijwel) alle vergelijkbare partijen en concurrenten producten voor het oog laat samenbrengen door een identieke branding toe te passen, kiest Pak Het Uit voor een andere weg. Pak Het Uit zorgt voor een herkenbare corporate branding via de doos, maar biedt in haar pakketten authentieke streekproducten aan met originele verpakkingen en dus het eigen verhaal van de leverancier.

BEKIJK HIER ONZE THEMA'S

Meer bieden dan een mooie doos en gave designs

Tegelijkertijd staan deze prijzen gekoppeld aan een stevige maatschappelijke investering en gaat veel geld naar leveranciers van streekproducten, goede doelen en inpaklocaties. Waar onze concurrentie vaak kiest voor visuele verleiding (het oog wil ook wat), kiest Pak Het Uit voor storytelling: Onze pakketten hebben natuurlijk ook een mooie doos qua design, maar in onze ogen kan het nooit op tegen ons authentieke, betekenisvolle verhaal en de maatschappelijke impact die we maken met onze sociale en duurzame waardepropositie.

Want laten we eerlijk zijn: Uiteindelijk belanden alle dozen en verpakkingen van de kerstgeschenken in dezelfde papierbak. Wat is dan de uiteindelijke waarde van een mooi design? De kans is groot dat het gevoel bij een ‘gewoon’ kerstpakket eindigt. Pak Het Uit wil met haar waardepropositie een blijvende herinnering koppelen aan het geschenk. Met een Pak Het Uit pakket maak je niet alleen medewerker(s) blij, maar ook lokale ondernemers en hun gezinnen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

LEES HIER ONS VERHAAL

Social Return on Investment

Pak Het Uit is commerciële organisatie met een stevige sociale en duurzame waardepropositie. Wij zijn een organisatie die voldoet aan de normen met betrekking tot SROI, waarbij de organisatie en dienstverlening past bij de invalshoek duurzaam / sociaal ondernemen.

Pak Het Uit besteedt inpakwerkzaamheden uit aan organisatie die vallen onder de SW-organisaties (sociale werkplaatsen). Wij kunnen bij offertes of bij facturatie bewijslast toevoegen. Heeft u vragen op het gebied van SROI? Neem gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Investeren in Nederland of in andere (dubieuze) landen als China?

We kunnen er wel omheen draaien, maar veel vergelijkbare organisaties en concurrenten maken gebruik van producten uit andere landen. Bijvoorbeeld uit China. Het is geen geheim dat China in het huidige wereldbeeld en politieke spanningen een dubieuze rol speelt in het geheel. Pak Het Uit weigert principieel deze economieën te steunen en zijn dankbaar dat we onze missie samen met leveranciers van streekproducten en lokale organisaties tot leven kunnen brengen. Samen investeren in waarderen!

MEER INFORMATIE OVER DE PAKKETTEN

Streekproducten zijn iets duurder, dat klopt

In de wereld van kerstpakketten zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de keuzes qua inhoud en samenstelling. Pak Het Uit heeft met haar focus op streekproducten uit Nederland een specifieke focus. Dit betekent automatisch dat wij in een iets hogere prijsklasse pakketten aanbieden. Streekproducten zijn eenmaal iets duurder dan geïmporteerde producten uit andere landen, omdat deze streekproducten ambachtelijk worden gemaakt en dat proef je!

EIGEN KEUZE CONCEPT PERSONEEL
Close Menu