Skip to main content
search
0

Zelf uw pakket samenstellen naar wens

Bent u verantwoordelijk voor het uitzoeken van het kerstpakket en wilt u graag zelf kerstpakket samenstellen? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres! In de zorgvuldig samengestelde webshop vindt u de meest uiteenlopende streekproducten of producten die gemaakt zijn door Nederlandse ondernemers en kunt u zelf kerstpakket samenstellen geheel naar eigen wens.

Laat u verrassen door het grote assortiment food en non-foodproducten en maak gebruik van handige filters om zo snel en effectief mogelijk de juiste producten te kiezen voor een kerstpakket samenstellen op maat.

EEN KERSTPAKKET ZELF SAMENSTELLEN

Zelf kerstpakket samenstellen in onze gebruiksvriendelijke webshop

In de webshop kunt u producten selecteren voor in uw kerstpakketten. Maak hierbij gebruik van de handige filters om direct het assortiment te zien in prijsrange of per producttype. Hulp nodig bij het zelf samenstellen van uw kerstpakketten? Neem dan contact met ons op!

Zelf kerstpakket samenstellen. Hoe werkt dit?

Pak Het Uit heeft een eigen webshop waar alle streekproducten op te vinden zijn. Periodiek wordt de webshop bijgewerkt en steeds meer leveranciers van streekproducten weten Pak Het Uit te vinden.

Tijdens het zelf kerstpakket samenstellen in de webshop kunt u producten selecteren. Maak hierbij gebruik van de handige filters om direct het assortiment te zien in prijsrange, type product of per regio.

Pak Het Uit werkt met een webshop waarin de prijzen zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt u direct een prijs op maat.

GA NU AAN DE SLAG

Zelf Kerstpakket samenstellen met een eigen product

Wij hebben een sterke focus op streekproducten uit Nederland. Tegelijkertijd lopen we niet weg voor specifieke wensen van (onze) klanten wanneer ze zelf kerstpakket samenstellen via onze website.

Heeft u een bepaald product in gedachten die u graag terug wilt zien? Of heeft uw bedrijf een product wat niet gemist kan worden en een jaarlijkse traditie is? Een leuk extraatje voor de kinderen van uw medewerkers? Is uw favoriete streekproduct niet te vinden? Wij voegen dit zonder problemen toe aan de samenstelling.

Non-Food als extra toevoeging in uw kerstpakket

De afgelopen jaren heeft Pak Het Uit opgemerkt dat organisaties het belangrijk vinden om een blijvende herinnering toe te voegen aan het kerstpakket. Vaak gaat deze wens gepaard met een (gepersonaliseerd) non-food item.

Wij hebben in onze webshop enkele mogelijkheden die passen in haar eigen waardepropositie. Daarnaast is het (ook) hier mogelijk om een eigen product toe te voegen aan de samenstelling.

Heeft u hulp nodig bij een kerstpakket samenstellen of bedenken van een non-food item? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of inspiratie op te doen op basis van onze ervaringen met andere opdrachtgevers.

Zelf kerstpakket samenstellen met ambachtelijke streekproducten

Sinds 2019 is Pak Het Uit proactief begonnen met het benaderen van leveranciers van streekproducten. Een aantal jaar verder is het ons gelukt om een ruim assortiment aan te bieden. Onze intentie is om landelijke dekking te hebben en zodoende altijd in staat te zijn om per regio of streek authentieke en zorgvuldig samengestelde opties aan te bieden.

Daarnaast zijn we door onze landelijke groei inmiddels ook bekend met duurzaam gemaakte producten uit Nederland. In het verlengde van streekproducten zijn dit specifieke producten met een duurzaam karakter.

Altijd op zoek naar meer streekproducten uit Nederland

Kent u of heeft u ook mensen in uw netwerk die streekproducten maken? Laat het ons weten!

Close Menu